Miért érdemes?

Ha olyan elismerést szeretne vállalata számra, mint a Legjobb Munkahely díj, amely segít összehasonlítani vállalatát a Legjobbakkal, felfedni a munkavállalók elkötelezettségét, fejleszteni embereit, javítani üzleti teljesítményén, ez felmérés Önöknek szól. A mai versengő piacon a vállalatok az olyan tehetségek vonzásáért és megtartásáért küzdenek, akikre számíthatnak üzleti céljaik megvalósításában. A Legjobb Munkahely elismeréssel elérhetővé válik az Önök számára az az erős piaci jelenlét és láthatóság, amely segít a leginkább keresett és magas teljesítményű tehetségek megszerzésében és megtartásában.

Egyre több szervezet számára nyilvánvaló, hogy a magasabb dolgozói elkötelezettség javuló üzleti eredményességhez és mutatókhoz vezet.

Az átlagos szervezetekhez viszonyítva a Legjobb Munkahelyeknél:

Tudjuk, hogy Legjobb Munkahellyé válni hosszú fejlesztési folyamat eredménye.

Akár megkapja a Legjobb Munkahely címet, akár nem, a programban való részvétel lehetővé teszi, hogy birtokában legyen azon egyedi tudásnak, mely szükséges a magas elkötelezettség megteremtéséhez és jobb üzleti eredmények eléréséhez.

Globális Legjobb Munkahely

A nemzetközi programban a konzisztens módszertannak köszönhetően mérjük és tetten érjük a munkáltatói kiválóságot bárhol a világon.

 

global1Globális
regionalRegionális
countriesOrszágos

 

Csatlakozzon a Legjobbakhoz! Lépjen kapcsolatba velünk!

Jelentkezés


Továbbiak

Forrás: Legjobb Munkahely Felmérés 2013 (Ázsia csendes-óceáni térsége, Kanada, Közép- és Kelet-Európa, Latin Amerika és Közel-Kelet) és Aon Hewitt Munkavállalói Elkötelezettség Kutatás 2014